Dricker pisco sauer just nu

Hej idag är det lördag den 11dec  här och klockan är 14.00. Men jag är skit trött och vill sova siesta. Men ingen kommer det bli. Jag var i super market och handlade precis med mina kusiner fy fan vad billigt spritet är vin 40 kr och en flaska good sprit typ mango sauer 45kr. Du kan hitta billigare vin helt sjuk. Nu låter jag som värsta alkis men jag ska dra ut ikväll med mina kusiner. Vi ska till el casino får se vad jag sätter på mig ikväll. Idag när jag packade upp lite av en väska märkte jag att jag har med mig 8 par skor jag hoppas inte jag hittar flera. Hur fan jag tänkte vet jag inte, men skor kommer jag inte sakna haha. ’

Vi ska äta snar bistec a lo pobre. Det är lövbiff med pommesfrites friteras lök och ägg, Det är så gott. Och senare idag ska min moster och min morfar komma hit ser fram emot det och de ska hämta mer mat.  Jag har märkt att mat är något viktigt för en chilenares vardag medans att i sverige så är ens dröm att vara hur duktig som helst och svälta sig. Tur att jag inte har hamnat i den sitsen, men här kommer jag ju explodera av så mkt mat. De tycker det är konstigt att jag har ont i magen hahah .

Bilder kommer upp imorgon elr idag måste hitta laddaren har inte packat upp mina väskor ännu. Det är folk här hela tiden.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0